Garmin Moldova s-a alăturat programului de reduceri Sporter Club

27.02.2017

35ff7651528164bb128a27416a7b37d6

Compania Garmin Moldova s-a alăturat programului de reduceri Sporter Club în calitate de partener. Garmin Moldova oferă reduceri de -5% pentru un asortiment variat de produse marca Forerunner, Edge și Varia.

  • – Ceasurile din seria Forerunner sunt special concepute pentru alergare și sunt un ajutor profesionist pentru îmbunătățirea performanțelor Dvs.
  • – Seria Edge este predestinată sportivilor cicliști de nivel profesionist cât și amatorilor, astfel, aceasta contribuie la distribuirea corectă a forțelor pe tot parcursul distanței.
  • – Accesoriile pentru cicliști din seria Varia vă vor ajuta să nu vă abateți de la traseu chiar și pe timp de noapte, de asemenea vă vor anunța despre vehiculul ce se apropie din spate.

Garmin Moldova este unul dintre cei mai mari producători mondiali de dispozitive de navigație GPS, precum și a ceasurilor inteligente specializate, dar și a diferitor gadget-uri pentru alergare, ciclism și înot.

Garmin Moldova i-a susţinut întotdeauna pe cei ce practică sportul la nivel profesionist, cât și pentru menținerea sănătății. Garmin susține cu mândrie sportivii naționali, printre care e și Liviu Croitoru, sportiv profesionist, antrenor Sporter Club și câștigător multiplu în cadrul curselor internaționale pe distanțe lungi.

Mai multe informații despre Garmin Moldova puteți afla pe site-ul Garmin.md.

Dacă doriți să primiți cardul de membru, atunci trebuie să vă înregistrați la antrenamentele de înot, alergare sau ciclism ale clubului Sporter sau la toate trei tipuri de sport. Devenind membru al clubului veți primi un card cu un număr de identificare.

Înregistrează-te la Sporter Club chiar acum: club.sporter.md.

Informații suplimentare la numărul de telefon: 076769994.35ff7651528164bb128a27416a7b37d6