Inovaţie: Sporter Club desfășoară cursuri de scufundare

31.01.2017

472218b2af6a7075aa8288d76c0cb69f

Înscrie-te deja acum la cursurile de scufundare ale Sporter Club!

Instructorii experimentaţi vă vor învăţa să vă scufundaţi cu acvalangul doar într-o săptămână. La încheierea cursului veţi primi un certificat internaţional de scufundări. Efectuând scufundări cu acvalangul, veţi face cunoştinţă cu uimitoarea lume subacvatică şi locuitorii săi.

Ce înseamnă diving-ul?

Diving-ul este un hobby! Diving-ul e odihna activă. Diving-ul sunt călătoriile, aventurile, descoperirile, familiarizarea, uniunea cu natura şi cu tine însuți. Scufundându-vă cu acvalangul, veţi face cunoştinţă cu uimitoarea lume subacvatică şi locuitorii săi.

De ce am nevoie de pregătire?

Se spune că diving-ul este un sport extrem, dar acumulând cunoştinţele şi experienţa necesară, acesta încetează să fie extrem. Doar un curs complet de diving vă va oferi siguranţa şi facilitatea în efectuarea scufundărilor, astfel încât să reuşiţi să vă concentraţi asupra lucrului esenţial – obţinerea plăcerii.

Cum are loc instruirea?

Inițial, cursurile de diving sunt împărțite în trei etape:

1. Teoria. În cursul teoretic include studiul manual, îndeplinirea manevrelor de control, testele şi examenul final. Materialul este adaptat pentru o percepţie uşoară a studenţilor. Lecţiile instructorului suplinesc şi ajută la asimilarea şi memorarea materialului parcurs desinestătător. Lecţiile se desfăşoară înaintea orelor practice în piscină.

2. Exerciții practice în piscină. În cazul de față, studenţii aplică noile cunoştinţe în practică sub supravegherea strictă a unui instructor. În timpul scufundărilor studenţii sunt învăţaţi cum să manipuleze corect echipamentul şi îşi perfecţionează abilităţile, care vă vor ajuta să vă simţiţi mai comod şi mai sigur în apă. Cursul include trei ore practice, durata cărora împreună cu teorie, constituie orientativ patru ore.

3. Examenul în apă deschisă. La aceste lecţii veţi colecta toate cunoştinţele împreună. Deprindeţi capacităţile de a evita şi a vă descurca în situaţiile neprevăzute. Examenele în apă deschisă, cel mai des sunt desfăşurate în Egipt, unde studenţii primesc nu doar certificatul, dar şi acumulează experienţă după o săptămână de scufundări. În timpul cald al anului, examenul poate fi susţinut în râul Nistru. Susţinând cu succes examenul în apă deschisă, veţi primi certificatul internaţional de diving de nivelul întâi, fiind valabil în orice ţară din lume, şi care vă permite efectuarea scufundărilor la 20 de metri adâncime.

Cât costă un curs de scufundări?

Costul cursului inițial – 5250 lei

Preţul include certificatul, chiria echipamentului, activitatea instructorului;

Se exclude: intrarea în piscină;

De la ce vârstă pot fi practicate scufundările?

Vârsta minimă pentru primii paşi subacvatici – 10 ani. De la 14 ani scafandrii se încadrează în grupul adulţilor.

Care sunt restricțiile privind sănătatea?

Scufundările subacvatice nu prevăd efortul fizic intens, respectiv fiecare poate practica diving-ul. Restricţii cu privire la scufundări pot apărea în legătură cu maladiile respiratorii şi bolile cardiovasculare acute. În caz de suspiciune cu privire la alte boli, trebuie să vă consultaţi cu antrenorul şi doctorul Dvs.

 

Pentru o informaţie mai desfăşurată adresaţi-Vă la numărul de telefon: 076769994.