Vă invităm să vă alăturați Clubului Sporter!

01.09.2017

09101cf18c1f3466e0b52b6408f40cd3

Eşti amator de ciclism, înot sau alergare și ai vrea să ai performanţe și abilităţi noi? Ai fi vrut să ai o viteză mai mare și rezistența ta fizică să crească, iar pentru aceasta ai nevoie de susținerea unui antrenor profesionist? Sau poate deja ai avansat și ai rezultate bune, dar ai vrea să cunoşti tehnici noi și să ai succese mai mari? Sau poate copilul tău și-ar dori să înveţe să meargă fără frică pe bicicletă sau să înoate degajat în apă?

Clubul sportiv Sporter te invită la antrenamente de înot, ciclism și alergare sub îndrumarea antrenorilor profesioniști.

Sporter a elaborat câteva programe sportive pentru fiecare dintre sporturi în funcție de particularitățile individuale a sportivilor și țin cont de activitatea fizică al lor. Pentru maximă eficiență, la antrenamente vei fi asistat de către antrenori profesioniști și sportivi cu performanţe, medaliați la campionatele naţionale și internaţionale.

Fiecărui sportiv înregistrat în club îi va fi elaborat personal:

  1. Plan detaliat al antrenamentelor cu corectări ulterioare.
  2. Consultații în alegerea antrenamentelor ce corespund particularităților individuale.
  3. Informații suplimentare despre nutriție, pregătire în funcție de condițiile cursei, dezvoltarea  rezistenței fizice și altele.

Abonamentul lunar include 12 antrenamente (câte 2 în timpul săptămânii și un antrenament comun în week-end) sub îndrumarea antrenorilor profesioniști.

Costul abonamentului lunar pentru fiecare dintre sporturi este de 500 lei.

La procurarea abonamentelor pentru toate cele 3 discipline sportive, Sporter Club vă oferă o reducere de 20%.

Mai multe detalii despre noua ofertă al clubului Sporter aflați pe site-ul – club.sporter.md.

Sporter Club te va ajuta să-ţi atingi obiectivele stabilite. Nu ezita să faci primul pas pentru a obține victorie – înscrie-te în Sporter Club aici club.sporter.md.

E-mail: club@sporter.md.

Info: 076769994.