Vitalie Gheorghiţă s-a recuperat după traumă şi a parcurs ştafeta Rubicon

15.02.2017

6b8a398c6cbf6358dc042810e5aac501

Veşti bune!

Antrenorul clubului Sporter Run, Vitalie Gheorghiţă, după o perioadă de câteva luni de recuperare după un accident grav, s-a întors la activitatea sportivă.

După finisarea tratamentului şi a procesului de recuperare, Vitalie a decis să participe la prima ştafetă ultra-maratonică prin raioanele de est ale Moldovei – Rubicon 2017, alergând aproximativ 30 de km. La una dintre etape a participat chiar pe post de peacemaker.

Iarna nu este un motiv de a înceta antrenamentele de alergare. Astfel, Vitalie nu a încetat să desfășoare antrenamente cu membrii clubului Sporter în perioada de recuperare. Anume această perioadă se potriveşte perfect pentru pregătirea sportivilor pentru diverse maratoane, ultra-maratonae şi curse de rezistenţă, precum e cursa Rubicon.

Începând cu ziua de astăzi puteți deja să vă pregăti pentru maratoanele din Cipru, Cluj-Napoca, Maratonul Internaţional Chişinău şi ştafeta Rubicon 2018, precum şi alte curse sub conducerea lui Vitalie Gheorghiţă, maestru al sportului la atletism și antrenor cu o vastă experienţă în domeniul pregătirii sportivilor amatori şi campionilor.

Înscrierea în grupul de pregătire sub conducerea lui Vitalie Gheorghiţă este disponibilă pe site-ul Sporter Club: club.sporter.md sau la numărul de telefon: 076769994.